Zero

Ecological water treatment solutions since 1976

Koelwaterinstallatie

Het Zero-programma van Aquatreat is een specifieke koelwaterbehandeling zonder biociden en zonder geforceerde spui. Zo hoef je geen rekening meer te houden met lozingsvoorwaarden.

Het gedoseerde behandelingsproduct werkt tegen zowel corrosie, afzettingen als microbiologie. Het product is vrij van biocides of schadelijke stoffen. Deze unieke formulatie creëert een synergie tussen de verschillende componenten en zorgt voor een totale behandeling voor zowel doorstroom- gesloten als open systemen.

Tot hier

 

Key-componenten in de producten voor ZERO-behandeling zijn biodispersanten en surfactanten, die het wandoppervlak van het systeem vrijhouden van afzettingen en biofilm. Zonder biofilm krijgt de legionellabacterie ook minder kans om te groeien en zich te ontwikkelen.

De verkregen watersamenstelling en de specifieke corrosie-inhibitoren zorgen voor een bijzonder lage corrosiesnelheid, zonder agressieve componenten zoals zuur en chloor.

De Zero behandeling is:

Eenvoudig

Systematische dosering zorgt voor een grote performantie en betrouwbaarheid. De dosering kan worden aangestuurd via een waterpulsteller en kan ook eenvoudig worden gecontroleerd en gedoseerd via een online meting.

Veilig

Het is niet noodzakelijk om zuur te doseren voor een pH-verlaging , dit maakt het eenvoudiger in gebruik en stockage en er zijn geen risico’s voor milieu, het systeem of de operatoren.

Duurzaam

Biofilmvorming en legionella kan je onder controle houden zonder schadelijke en toxische biociden. Zonder of met zo weinig mogelijk geforceerde spui bespaart men maximaal op water .

Ontvang advies van onze experten

Neem contact op om meer informatie te ontvangen, zo kunnen we samen op zoek gaan naar een oplossing voor al je waterbehandelingen.

Edit Template
Scroll naar boven